Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1351)

Icoana Sfantul Vasile K 106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cod produs: K 106
Dimensiune: 30/40 cm
Icoana metalica - alpaka
La achizitionarea a minim 3 bucati beneficiati de o reducere de 10 %
Made in Greece.
Sfantul Vasile cel Mare este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 1 ianuarie si pe 30 ianuarie alaturi de Sfintii Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. S-a nascut in anul 330, in Capadocia, intr-o familie numeroasa. A avut patru surori si patru frati. Cinci din cei noua au devenit sfinti in calendarul Bisericii Ortodoxe, alaturi de parintii lor, Vasilie, Emilia si Macrina cea Batrana, bunica Sfantului Vasile. Doi dintre fratii sai au ajuns episcopi: Grigorie de Nyssa si Petru II de Sebaste, iar sora sa, Sfanta Macrina cea Tanara, a ajuns un model de viata ascetica.

Printre obiectele de cult pe care noi le comercializam, puteti gasi si SFANTUL VASILE K 106. Garantam cea mai buna calitate si mai ales cele mai mici preturi. Va asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe produse.
Firma noastra importa si distribuie obiecte de cult si obiecte religioase din fabrici cu traditie din Grecia. Obiecte religioase de cea mai buna calitate facute de mestesugari priceputi in arta obiectelor bisericesti. Obiectele de cult importate de firma noastra infrumuseteaza peste 500 biserici din tara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura