Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1351)

Suport cruce binecuvantare OS 100-1042

0 stars: 0.00 din 0 pareri

795 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cod produs: OS 100-1042 Suport Cruce Binecuvantare aurit cu model din email Dimensiune: 14/14/13 cm Greutate: 0.3 kg

Printre obiectele de cult pe care noi le comercializam, puteti gasi si suport cruce binecuvantare de diferite modele. Garantam cea mai buna calitate si mai ales cele mai mici preturi. Va asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe produse.

Firma noastra importa si distribuie obiecte de cult si obiecte religioase din fabrici cu traditie din Grecia. Obiecte religioase de cea mai buna calitate facute de mestesugari priceputi in arta obiectelor bisericesti. Obiectele de cult importate de firma noastra infrumuseteaza peste 500 biserici din tara.

Utilizari. Acest obiect de cult poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.

O cruce este o figura sau un desen alcatuit din doua linii perpendiculare, divizand una sau ambele linii in doua jumatati egale. Liniile sunt de obicei orientate orizontal si vertical. Daca sunt oblice, in forma de X, atunci se face referire la crucea Sfantului Andrei.

Crucea este un simbol al iubirii lui Dumnezeu pentru oameni, fiind in acelasi timp simbolul prin care Iisus Hristos s-a jertfit pentru a salva omenirea. Ea a fost declarata simbol al crestinatatii cu ocazia Conciliului de la Niceea din anul 325 e.n. de catre Constantin cel Mare. Inainte de a fi fost preluata ca simbol al intregii crestinatati, ea a fost venerata de catre omul primitiv ca fetis. Bratele ei semnificau cele patru anotimpuri sau cele patru puncte cardinale.

Folosirea crucii ca simbol religios in timpurile precrestine si printre popoarele necrestine poate fi considerata aproape universala. In majoritatea cazurilor este legata de o forma oarecare de adorare a naturii.

Encyclopedia Britannica.

Suport cruce confectionat din diverse materiale.

Material suport cruce OS: cupru bagat in baie de aurire cu model din email. Garantam cea mai buna calitate si mai ales cele mai mici preturi. Va asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe produse.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura