Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vin Nama Vizantino 10.5 S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46 lei Lei
Brand
VIZANTINO
Out Of stock
Descriere
Vin Nama Vizantino 10.5 S

Alcool (%): 10.5

Nama Vizantino este un vin produs pentru a fi utilizat de catre Biserica Ortodoxa. Luand in considerare combinatia nefavorabila pentru preoti pe termen lung intre amidon si acid, s-a creat nevoia producerii unei vin bisericesc special, care sa contina valori de aciditate cat se poate de mici si, astfel sa fie ideal pentru utilizarea pe termen lung.

Dintre zeci de soiuri de struguri din Grecia, a fost ales cel mai potrivit - Muscat Tyrnavos, pentru a produce un vin rosu si aromat, in care sa predomine dulceata caracteristica si aroma de fructe a soiului de struguri Muscat. Vinurile din soiul Muscat se caracterizeaza prin arome florale puternice si arome dulci si sunt utilizate ca vinuri de desert.

Acest vin contine un grad scazut de alcool, astfel incat preotii sa nu aiba nicio problema dupa consumare Sfintelor Daruri, si in acelasi timp are un continut ridicat in zaharuri naturale. In acest fel, vinul ramane dulce si dupa diluare. Vinul Vizantino contine doar zaharuri natuarle. Acest lucuru poate fi verificat cu usurinta in orice laborator ecologic. Un vin atat de dulce reuseste sa isi mentina singur stabilitatea fara a fi necesara adaugarea altor substante.

CARACTERISTICI ECOLOGICE: Alcool 10.5% vol.; Zaharuri: 310 gr/lit; Aciditate totala: 3.65 gr/lit.; Ph. 3.55.

Ambalaj: 750 ml..
Din Gura in Gura